resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 14761
    neden bu kadar nefret objesi olduğunu asla anlamadığım galatasaray'ın birinci kaptanı.
    selçuk için en sık kullanılan suçlama da şu; ilk iki senesinden itibaren yatarak para kazandı. yatarak para kazanmak diye bi futbol terimi yok ama yaygın olarak forma şansı bulamayacağını bildiği halde, kadro dışı kaldığı halde takımdan ayrılmayan ve sözleşmesinin gerektirdiği ödemeleri almaya devam eden oyunculara bunu diyoruz.
    yani 2013/14 sezonu itibari ile yatmaya başlamış selçuk.
    öyle mi gerçekten peki?
    2013/14 sezonu;
    45 maç 9 gol 10 asist
    2014/15 sezonu;
    44 maç 7 gol 11 asist
    2015/16 sezonu;
    43 maç 14 gol 5 asist
    2016/17 sezonu;
    36 maç 6 gol 3 asist.
    sonraki sezon igor tudor yönetimindeki yeni yapılanmada yedek olarak konumlandırıldı, sonrasında fatih terim geldi, bir iki maç şans verdi vs vs...
    bu performans verileri ışığında selçuk inan tam olarak hangi sezon yatarak para kazandı, onu tam çıkaramadım.
    mancinili sezondaki forma çıkarma hadisesi (ki o da taraftarlarımız tarafından çıkardı attı şeklinde demogoji malzemesi yapılıyor, tepkisi formaya, armaya ya da taraftara değil direkt tugay kerimoğlu'na idi) dışında tek bir saygısız hareketi olmadı, boş konuşup haddi olmayan demeçler verip camiayı üzmedi, özel hayatıyla falan da gündeme gelmedi öyle ki adam iki ay sonra baba olacak ama haberi bile geçmedi neredeyse hiçbir yerde.
    bir sene daha kalabilmek adına ücretini 1/4'e düşürmüş yine yaranamamış.
    arda turan için hala "gelsin 66 giysin, el öpsün." goygoyu dönerken selçuk inan'dan bu kadar nefret edilmesini artık bir kara propaganda olarak görmeye başladım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın