resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2550
    kalmayacak gibi duruyor ama bütçe açığı vermediğimiz ve kilit oyunculardan birini kaybetmediğimiz bir senaryoda takımda kalması taraftarı olurum.
    kendisini yeteneksiz veya gamsız bulmuyorum. bize geliş sürecini ve kariyer eğrisini iyi tahlil etmeliyiz bu yorumları yapmadan. bize oynamadan doğru düzgün kamp yapmadan ve mustafa denizli'nin takımından geldi. (bu önemli ne kadar serbest antrenman yaptırdığını bilmek lazım) ilk defa yıldız statüsüne erişti oynadığı ülkenin şampiyon takımına çok yüksek bir ücretle neredeyse kurtarıcı olarak transfer edildi.
    kontra oynayan bir takımdan oyunu rakibin sahasında oynayan dar alanda beceri göstermesi gereken bir takıma geldi. bu baskıyı kontrol etmek ortasıralarda laylay lom oynarken şampiyonluk yarışında kendini bulup oraya hazırlanmak kolay değil.

    üstüne taraftarın negatif yorumları kırmak üzere olduğu rekor baskısı insanın yapabildiklerini bile doğru düzgün yapamayacağı bir hal ki bu halde bile bence faydalı oldu.

    diagneyi sene sonunda kesin satarız ve satmalıyız fikri ise luyindamanın bonservisi için kaynak ihtiyacımızdandı fakat fernandonun sürpriz satışı diagneyi satmamız konusunda mecburiyetimizi ortadan kaldırdı eğer ortahalli bir kaç satış daha yapabilirsek(mariano, yunus, yuto...) kalmasında ben zarar görmüyorum çünkü seneye de oyuncu satmamız gerekecek ffp için eğer zorunda değilsek gelecek transfer dönemine kaynak olarak aktaralım çünkü para edebilecek diğer iki oyuncumuz soso ve belhanda onları sattığımız da ise oyun yapımız çok değişmek zorunda kalacak.

    tabi bunların yanında diagneyi çok iyi paraya satarız gelen parayla hem yerine forvet hem ileriye dönük satış yapabilecek oyuncu alabilecek oluruz anında satılsın ama 8-9 satıp sadece 6 numara ve bonservisiz sonra satamayacağımız bir oyuncu alırsak sonraki sene yine çok zorlanacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın