resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 1483
    henry epl'de oynayamıyor. bundan dolayı adamlar satıyorlar ama taraftarımız hala alalım epl ye satarız diyebiliyorlar. gerçekten sözlüğü okurken bazen surat ifademin fotoğrafı çekilse diye düşünüyorum. kaldı ki bu adam bize 3m euro ya gelmeyecek.

    zaten sözlükte her mevkiye marcao bulalım fantezisi var. hani onu bir nebze anlarım! çünkü 22 yaşında 4m euro verdiğin bir adamı en kötü aynı paraya elinden çıkarabilirsin. bu durum onyekuru için geçerli değil!

    bak ne diyor ingiltere'de gazeteler:

    ''according to media outlet le soir, marcos silva is considering an offer from carlo ancelotti’s napoli in the region of £14m''

    sen bu adamı bu paraya alıp nasıl okutacaksın 30m pounda bilmiyorum. türkiye transfer tarihinde bu fiyatın yarısına satabildin en yüksek satabildiğin adamı.

    bak başka gazete ne yazmış geçen cuma günü:

    ''so, in onyekuru's case, to qualify he would have to had played 75% of nigeria's fixtures over the last two years - and sitting out of the africa cup of nations will have massively damaged that hope.''

    onyekuru afrika kupasında 14 dakika oynadı! 14 dakika! epl kapıları neredeyse kapanmış durumda. bu arada leipzig fiyat sormuş satın almak için. cska moskova çekilmiş. bize bonservisiyle gelmesi olanaksız! geldi diyelim bizim epl ye satmamız imkansız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın