• 12887
    sosyal medyada başka bir hesabım olmadığından -facebook dışında- hatta whatsapım bile olmadığından ekşi sözlük denilen eskinin bilgi hazinesi şimdinin bilgi gömüsü -hazine bilgiler eskilerdendi.- ile çok fazla muhattap oluyordum. girdiğim her gün kendimden nefret ediyor. bilinç altımı kirleten mahlukat yazarlardan dolayı artık işkenceye dönmüştü bu durum. girdiğimde de genelde galatasaray’ı arama motoruna yazıp o başlığa bakıyordum. orası da leş gibiydi. karşı takım taraftarlarının kustuğu ve o şekilde bıraktığı bir hal almıştı. fakat insan sıkılıyor. ne yapıyorsa da sıkıntıdan yapıyor. giriyordum işte yine.
    ta ki burayı keşfedene kadar. aradığım temizliği ve iyi niyetli insanları burada buldum arkadaşlar. ha arada küfürlü yazılar ya da kısaltmalar görmüyor muyum? görüyorum. varsın olsun. canları sağolsun. buraya resmen bağlandım diyebilirim. temiz yerden zarar gelmez mantığıyla sıkıldığımda buradayım hep.
    sözüm ona diyeceğim asıl şeye gelmek istiyorum. falcao vs. ile ilgili bilgi vardır diyerekten çukura düştüm yine. bir de ne göreyim. gs sözlüğü karalıyorlar.
    onlara diyeceğim şey şu hani deep web muhabbeti varya işte burası da iyiliğin deep webi benim gözümde. ulaşamayacaklar ve giremeyecekler inşallah buraya ve kirletemeyecekler o pis elleriyle.
    hepinize sevgiler arkadaşlar. allah’a emanet.
    edit:imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın