• 304
    “fatih terim, vedat muriqi transferi olmayınca sinirlendi” şeklinde yalan söyleyen sıyrık sakallı adam emre bol. emre akbaba'nın daha fazla ücret vermesine rağmen fenerbahçe’yi reddetmesi buna ve fener fanatiklerine öyle koymuş ki, o acının etkisinden hala kurtulamamışlar. akıllarınca vedat muriqi ile rövanşı almaya çalışıyorlar. o nedenle tamamen psikolojik savaş aracı haline getirmeye çalışıyorlar olayı. halbuki benim kanaatim galatasaray ve de fatih terim vedat muriqi’yi esas santrafor değil yedek santrafor olarak düşünüyordu.

    vedat muriqi’yi asla istemedim ve de gelsin diye tek entry girmedim. almadığımız için de sevindim. bana göre bizi şampiyonlar liginde taşıyacak kapasitesi yoktu. zaten fatih terim de aynı kanatte olduğundan bir rakam teklif etti ve bir daha asla üzerine gitmedi. o rakamı da vermeyeceklerdi aslında ama fenerbahçe iyice ucuza alamasın diye yaptılar o teklifi. ancak fener amigosu medya mensupları işi köpürterek emre akbaba’nın öcünü! almak ve galatasaray taraftarına acı çektirmek için neticelerini yırtıyorlar. boşuna yırtmayın (ya da yırtın) galatasaray taraftarının c.künde bile değil vedat muriqi.

    hatta bana göre vedat muriqi olayı daha başından beri kurgulanmış bir transfer olayıydı. prizren fenerbahçelilerinden olan bu kazma ile anlaşarak galatasaray’a böyle bir kumpas kurmak için, rize başkanı mafya bozuntusu fenerli hasan kartal’ı da kullanarak, çocukça bir oyuna girdiler ve ali koç gibi bir yalı çocuğunun nefsini tatmin etmek için kurguladıkları oyunu oynadılar o kadar. fatih terim de, yönetim de başından beri bunun farkındaydılar ve tek amaçları fener’e biraz daha pahalıya patlasın diye pey sürmekti. nitekim sürdüler ve çekildiler vedat fener’e en az iki katına patladı. siz basına açıklanan rakamlara kanmayın. aynen rodrigues olayında olduğu gibi fener yönetimi gerçek dışı beyanlarla kamuoyunu aldatıyor.

    olayın gerçeği bu olduğundan ve galatasaray taraftarı da vedat muriqi’yi takmadığından, fener amigosu yorumcular her fırsatta olayı köpürterek çektikleri acıyı hafifletmenin peşindeler. emre bol da bu sıyrıklardan birisi ve de içinde kıvrandığı acının etkisiyle galatasaraylılara saldırıp duruyor.

    emre bol, haldun domaç, abdulkerim durmaz, tümer metin, okan koç, ahmet çakar (bir zamanlar turgay demir) gibi sırtlanlar aslanlarla başa çıkamaz ve çıkamayacaklar. hepsi de yaptıklarının hesabını allah huzurunda çok acı bir şekilde verecekler bundan hiçbir şüphem yoktur. allah her hesabı mahkeme-i kübraya bırakmaz, çoğunu bu dünyada sorar bunu unutmasınlar.

    sonuç: akıttıkları salyalarda, kustukları kin ve nefrette boğulsunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın