• 5
    fm 2011'e işsiz başlamıştım. ligin 16.hafta'sı işsiz bir şekilde galatasaray fenerbahçe maçını izlemeye ali sami yen stadyumuna gittim ve orta sıralardaki galatasaray ligde on altıncı sırada bulunan fenerbahçe'yi 2-0 geriden gelip 3-2 yendi. bundan bir ay sonra büyük başkan aziz yıldırım tarafından teknik direktörlük teklifi aldım. ilk işim melo'yu juventus'tan almak oldu ve ligin ikinci yarısını bir beraberlik bir mağlubiyet alarak altıncı bitirdik.

    takımla iyice bütünleşmiştim. kadıköy'de 5-0'lık galatasaray zaferi sonrası kendimi kaybedip arkadaşımdan fener atkısı alıp maçlara mancini gibi çıkmaya başladım. kısa süredeki başarılı dönem sonrası yeni sezon planlarımı matematik defterimin arkasında yapıyor nisan ayında tur atmayı hedefliyordum. ama kelebek etkisi'nin başlangıcı olarak aziz başkan kulüpten ayrıldı.

    başkanımsız, alex ve hain ordusu ile dağ fare doğurdu; çubuklu ilk 10 hafta'da orta sıralardaydı. bende koşmadığı için kaptan alex'e 2-3 maçtır bilenmiştim ve bastım tekmeyi. alex'siz ilk maç'ta volkan başta olmak üzere tüm takım beni sabote etti ve karabük deplasmanında 5-1 kaybettik. herif(volkan) orta sahadan gol yedi. ömrü fm hayatımda böyle bir şey görmedim. bende maçtan sonra direk ültimatom bile yemeden kovuldum ve atkıyıda çöpe attım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın