• 9461
    dostlar bir enerji gönderin, dua edin bir şey yapın yav. bugün kötü, negatif bir enerji var üstümde atamıyorum etrafımdan çıkıyor. başlıyorum anlatmaya.

    şimdi kız arkadaşımla beraber sabah arabayı aldık sahile doğru koyulduk yola. bir eczaneye uğradık ağrı kesici aldık tam arabaya bindik çat kapı cebinden telefon düştü, ekran paramparça. koyayım huawei'ye 20 cm mesafeden ekran tuz buz ve üstünde teknik servisin koyduğu koruyucu ekran var. koruyucu ekranda çizik bile yok ama nasıl olduysa altındaki ekran paramparça. almayın huawei falan ben bu kadar dayanıksız telefon görmedim. hayır nisan ayında yürürken cebimden düştü yine aynısı oldu 400 tl ödedim yine aynı masraf. almayın huawei falan anadol arabalar gibi samandan telefon yapmışlar.

    neyse bindik gittik ama bende negatif bir enerji var belli. akşam oldu dedik dönelim eve zaten kolum ağrıyor yüzemiyorum doğru düzgün. arabaya bindim yarım kontak, camı açtım vitesi boşa aldım marja bastım aracın elektrikler gitti. araba emanet. camlar sonuna kadar açık bırakıp gidemiyorum da. anahtara basıyorum kapılar kitlenmiyor belli aküde sıkıntı var ama akünün normal bir sıkıntısı yok. açtım kaputu akü kablolarını bir iki salladım belki temassızlık vardır diye cidden öyleymiş sıkıntısız şekilde çalıştı.
    otoparkın yapısı da garip dönmeyecek gibi araba dedim yolun sonuna gidip döneyim öyle çıkayım bir 15-20 metre gittim baktım o sırada başka araba da çıkıyor başladım beklemeye ama onunla aramda cidden uzunlamasına 4 araba falan mesafe var manevrasında hiç sıkıntı yok. dayı geri gelirken çat oturttu başka arabaya kapıyı göçertti. ben de oturdum bekliyorum hay diyorum dayı senin amk uğraştığım onca şey kaza yapacak bu anı buldun. baktım bana doğru yürüyor dedim bir şey isteyecek herhalde ya da şahit yazacaklar beni tutanağa. geldi camdan içeri bağırmaya başladı acelen mi var sıkıştırıyorsun sana yol verecem diye çarptım falan. adam da var 65 falan denize girerken de gördüm bunu. dedim dayı benim suçum mu ben mi çarptım? sadece bunu dedim ha. sonra diyor ki sende büyüğe saygı yok mu? lan yanımda kız arkadaşım var arabadan insem kız korkacak. hayır insem muhtemelen dayı bana vuracak. o vurunca kimse kusura bakmasın da 25 yaşında insanım ben de çocuk değilim amel defterini kapatacam belki hıyarın. dua etsin bir şey demedim. taktım arabayı geri vitese kusura bakma amına kodumun dalyarağı dedim üç beş metre geri aldım arabayı. orada daracık yerde ders verir gibi bir yandan ince manevralarla arabayı döndürdüm ama bir yandan da adamda ne ana bıraktım ne bacı ne de torun torba. yedi sülaleye küfrediyorum. ankara'da yaşıyorum dayı ben daha önce üç kez gözaltına alındım, yedirir miyim kendimi sana istiyorum ki ben bunu döveyim ama nefsi müdafaa olsun olay. hıyar biliyor da suçunu gelemedi yanıma. o an orda kimse de diyemedi ki bana sus. biliyor çünkü herkes dayının haksız olduğunu. en son ben otoparktan çıkarken biri sinirli sinirli koşuyordu oraya muhtemelen kapısı göçen beyaz pejo'nun sahibi. umarım sen dövmüşsündür o herifi güzel abim adam senin kapıyı göçertti tertemiz araba oldu sana hasar kayıtlı.

    bi enerji, bi dua be dostlar yoksa günü sağ salim bitiremeyecem ben.

    ekleme: bitmiyor amk günü bitmiyor. duşa girdim çıktım kız arkadaşımın windsurf yaptığı turgutreis yelken kulübü'nün hocalarından biri alenen kız arkadaşıma yürümüş mesaj yoluyla. hayır telefon numarasını nerden bul bir, dün kız arkadaşım sörf yaparken bir buçuk saat orda oturdum gelen geçen herkesle muhabbet ettim beni görmedin mi bu iki, biliyorsun buna rağmen mi yazıyorsun bu üç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın