• 299
    çekilin yazarlığımın ilk ofsaytlanan entryisini gireceğim.

    kendilerini üzerinden çok güzel paralar kazanacağız bu net ama böyle devam edebilecek miyiz? bence hayır. çünkü biz taraftarlar olarak buna hazır değiliz. daha en son oynadığımız hazırlık maçında marcaonun sözleşmesini feshediyorduk. çok net hatırlıyorum luyindama yerden yere vuruluyordu yaptığı bir kaç hata da. galatasaray seviyesi değil, yabancı servet çetin tarzı yorumlar geliyordu. şimdi 20 milyon € ya anca bırakırız adamı.

    genk, ajax, porto, benfica tarzı kulüpler olabilmek için sadece bir adama bağlı kalmamanız gerekiyor. şuan bu transferleri fatih terim istediği için yapıyoruz bizim kulübün böyle bir transfer kültürü yok. ama bu bahsettiğimiz kulüpler de kültür böyle altyapı ve scout transferi. öyle taraftarı her 2 sene üst üstte şampiyon olduktan sonra şampiyonlar ligi finali hayali kurup her oyuncuya bu bizim seviyemizde değil, bu çöp, bununla mı şampiyonlar liginde oynayacağız durumuna girmiyorlar.

    scout ekibini iyi veya kötü kurduk 3. fatih terim döneminde ve 4. döneminde meyvesini almaya başladık. ama yine tekrarlayacağım buradaki ortak nokta fatih terim. allah uzun ömür versin ama bir gün kendisi olmayacak bizim o zaman da bunları yapabilecek miyiz asıl soru bu. başkanlar, hocalar, teknik ekip, altyapı hocaları bunlar değişse de yine aynı transferleri yapacak adamlar gerekiyor. bunlar olurken de taraftarlar olarak yerimizi, bulunduğumuz konumu bilmemiz gerekiyor.

    yazacağım çok şey var ama yazdıkça da bitecek şeyler yok. şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. ofsaytlayan elleriniz dert görmesin şimdiden :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın