resim
Eljif Elmas
Takım:RB Leipzig
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.82
Uyruk:Kuzey Makedonya
  • 251
    a6+3 milyon'a napoli'ye satilmi$:

    1. o parayi etmez
    2. mesele o parayi edip etmemesi degil

    fener'in hiç bir zaman para sorunu olmami$tir. ligde daime en $ah$ahali transferleri kendileri yapmi$lardir. drogba ve jardel transferleri haricinde isim transferi yaptigimizi hatirlamiyorum. ancak fener sirf taraftarin gazi alsinin diye yillardir galatasaray'in gölgesinde kalmamak için van persie, appiah, ortega tarzi transferlere yönelip tonla para harciyo. tek sorun bugüne kadar uefa kiskacina girmemeleri. bu sefer girdiler ancak onu da yaki$ikli ba$kanlari ve parasi sayesinde hallettiler. girtlaga kadar borç içinde yüzden bir kulübün uefa'dan men yememesini bana kimse mantik çerçeveleri içerisinde açiklayamaz. yakinda rodrigues transferinde oldugu gibi foyasi meydana çikar. ancak uefa kendisi $ikeci ve sahtekar oldugu için yine de büyük sorun te$kil etmez. uefa kazandigi paraya bakar.

    bunlari yazarken bile aslinda ne kadar bo$ $eyler konu$tugumuzu farkettim. entry burda bitiyor. lanet olsun kapitalizme!!!

    edit: isim transferi = fenerbahçe açisindan tutmayacagini bile bile sirf rakibin ba$arisini gölgede birakmak, taraftara ba$arisizligi unutturmak adina yapilan transferler

    hagi, popescu, sneijder bunlara dahil degil zira bizim böyle transferlere hiç ihtiyacimiz olmadi. kariyerli adamlar ayriyeten karakterli adamlardir. transfer yaparken daima bunlara dikkat ettik. drogba ünal aysal'in çilek transferi idi, jardel ise uzan'in hediyesi. popescu, hagi, sneijder gibi adamlar oynatilmak için alindi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın