resim
Rudi Požeg Vancaš
Takım:FC Koper
Mevki:Sol Kanat
Yaş:30
Boy:1.74
Uyruk:Slovenya
  • 1
    15 mart 1994 doğumlu slovenya vatandaşı , şuan nk maribor takımında forma giyen sol kanat ve 10 numara pozisyonunda oynayabilen futbolcu.
    kendisi geçtiğimiz iki sezonda nk celje formasıyla toplam 61 lig maçında 26 gol 10 asist ile öne çıktı.özellikle dribbling yeteneği,dikine arapasları ile dikkat çeken vancas bu performansı ile 2019-2020 sezonu yaz transfer döneminde slovenya liginin önemli ekiplerinden nk maribor takımına 450.000 € karşılığında transfer oldu.

    vancas'ı erasmus hareketliliğim sırasında nk celje takımının 3 iç saha maçında canlı izledim. ilk izlediğimde istatistikleri hakkında bilgim yoktu. özellikle takımının hücuma çıkışlarında en göze batan futbolcu kendisiydi. izlediğim maçlarda skora da katkı sağlamıştı. transfer yapacağını tahmin etmiştim ancak serie a'ya gider diye düşünmüştüm ama anlaşılan kendisi slovenya'nın en başarılı takımı olan nk maribor da oynamayı tercih etmiş. bu performansını devam ettirirse önümüzdeki transfer sezonlarında serie a'ya transfer olacağını düşünüyorum. serie a dememin sebebi sloven futbolcuların çoğunun yurtdışında ilk durağı italya oluyor. olur da önümüzdeki yıllarda ülkemizden bir takıma gelirse açıkçası mutlu olurum.

    edit: gizli bakınız eklendi
App Store'dan indirin Google Play'den alın