• 12878
    son dönemde enteresan bir şekilde sabahında bu platformda gündeme getirilen kulübümüzle alakalı alakasız isimler öğleye doğru sosyal medyada akşama doğru ise trtspor, aspor gibi kanallarda flaş haber olarak giriliyor.

    gurrpegi ve kaideyi taciz eden istisna gibi ünlü yazarlarımız bir entry girmeye görsün, üzerine bizler de birşeyler karalayıp gündeme getirdik mi, bir kaç sonra taraftar hesaplarından biri kaynaksız tweet atıyor ve zincirleme reaksiyon başlıyor.

    wanyama ve duncan gibi isimler de ilk burada gündeme geldi ve hızla gerçekten bir hamlemiz varmış gibi yayıldı. wanyama gibi bir adamın gelme şansı yok arkadaşlar. bana biraz kendimiz çalıp kendimiz oynuyormuşuz gibi geliyor.

    aslında bu garip durumun gerçekliğini bugün hemen teyit de edebiliriz. blaise matuidi başlığına gurrpegi hayırlısı yazsın. kaide puzzlein eksik parçası desin girelim 50 tane entry akşam haberleri açıp izleyelim. var mısın galatasaray sözlük troll ekibi akşam trt'ye çıkıyoruz? eğer organizasyon olursa bu entry kendini imha edecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın