resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3498
    hakan şükür galatasaray tarihinde metin oktay ile beraber gelmiş geçmiş en iyi forvettir.
    kendisi galatasaray tarihinin rakipsiz olarak da en başarılı oyuncusudur.
    15 temmuz darbe girişimi adı altında yaşanan ve sadece 3. dünya ülkelerinden birinde yaşanabilecek çirkin olaylar sonucu hain olarak görülmektedir.
    (bkz: #2704198)
    dediğim gibi gerçeklerin ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır. inanıyorum ki gün gelecek birileri itirafçı olacak, gerçekler ortaya çıkacak. bu gerçekler sonucu fetöyü terör örgütü olarak görmeye devam edeceğiz tabi ki de. ülkenin en kilit noktalarına cemaat adı altında adam yerleştiren ve liyakat kavramını yok eden, hak yemeyi başarı sanan şerefsizlerden bir kere kurtulmuşuz, bir daha musallat etmeyiz.
    gerçekler ortaya çıktığında hakan şükür ne yapar bilinmez ama kellesi istenecek kişi çoktan toprak altında olacaktır. zaten o toprak altına girmeden asla gerçeği öğrenemeyeceğiz.
    üzüldüğüm şey hakan şükür'e yazık olması. güzelim galatasaray ve milli takım kariyeri ağlak zırlak bir palyaço peşine takıldığı için yok oldu.
    belki bir gün hakan şükür bildiklerini çekinmeden söyler. kendisini dizginleyen ne var bilmiyorum ama bunu gerçekten çok istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın