• 176
    dinlediğim bir müzik türü değil. ama eskilere saygım var. şimdi trap diye bir dalga çıktı. anlamsız anlamsız sözler, daya autotonenu dinlettir. akım oldu adeta. şarkılarda zaten ful uyuşturucu, alkol güzellemesi, ben çok kız beceriyorum, kafam hep güzel mesajı, arada da geçmişte çok fakirdim edebiyatı. tamam kesin tutuyor. kitle de bayılıyor işin ilginçi o. bildiğin kendisini zenci zanneden autotonelu dingiller sardı etrafı.

    geçen youtube da denk geldim. tepki diye bir eleman video atmış. joker'in kuzeni türk örf ve adetlerine uymayacak şekilde küfürler etti bana diyor. ya sen burnuna hızma takmışsın, vücuduna bişey demiyorum da yüzünde bile dövmen var. boynunda 1 kiloluk kolye, giyiniş amerikan zencileri gibi. altın diş de çıkar çok zorlasak. senin türk kültürü ile ne alakan kalmış ki zoru görünce türk kültürüne sığınıyorsun?

    ben ülkede artık rock grubu çıkmıyor, son çıkanları da ticari kaygılarla aşkın ızdırabını anlatan slow müziğe yöneldi diye üzülürken rap müzikte de kalite düştü. işin ilginçi ise kalite düştükçe popülerliğin artması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın