resim
Yuto Nagatomo
Takım:FC Tokyo
Mevki:Sol Bek
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Japonya
  • 1603
    her sene sezona oyuncu gömerek başlamazsa şampiyon olamayacağımız totemini yaptığına inandığım arkadaşların eleştirdiği futbolcu.kendilerine %100 katılıyorum. bence de devri geçti; kendisini satıp alaba'yı almalı, büyük maçlar için ise arkasına tecrübesi ile fark yaratacak marcelo'yu kulübemize katmalıyız.

    olm fatih hoca'ya 100 milyon euro bütçe versen ucl final takımı kurar, elalem 1 tane adama veriyor o parayı. tamam biz en büyüğüz diyoruz da bunun türkiye için %100'ü doğru olsa da, avrupa geneinde %70'i duygusal.

    galatasaray'ın rasyonel futbol seviyesi ve beklentileri dikkate alındığında her kulvar için son derece yeterli bir sol bektir. 2019-20 sezonu için kendisinden korkmaya gerek yoktur. elbette sözleşmesinin biteceği 2020-2021 sezonu için adam bakalım, bakmayalım demiyorum ama hani şu anda bana takımda kırmızı alarm veren bölge neresi diye sorsan 6. bölge falan olur sol bek. daha luyindama a.k.a beygir reyiz'in bonservisi alınmamış, stoperimiz ahmet çalık; siz düşmüşsünüz nagatomo korkusuna.

    hani ffp olmasa kimi alalım diyeceğim, litvanya 2. liginde şahane sol bek var falan diye düşecek insanlar buraya. bu sene sol bekimiz kendisi olacak, bu lafları da kütür kütür yedirecektir. muslera 4 senedir falan yapıyor; nago da bir sene yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın