resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 75
    öncelikle bize yar olmaz, zaten yar olmasını da istememeliyiz. çünkü seni buraya getiren yeteneklerin, burada tutacak olan ise karakterindir; ve bugün real madrid, barcelona veya epl kafa takımlarda oynamıyorsa bunun temel sebebi şahsın karakteridir. bunu arkadaşının karısını ayarttığı için söylemiyorum, zira o olayda ayartanın wanda olduğunu düşünüyorum.

    öncelikle başarı için ruhumuzu satmaya gerek yok. bu önemli. kaldı ki, siz "yönetim menajerlere para yedirmeyerek en iyisini yapıyor, şahane iş yapıyor" derken, inter net 7 m euro maaş veriyor olmasına ve tüm hırtlıklarına dayanarak kaptanlık vermesine rağmen "kocişimi real madrid istiyor, juventus istiyor" gibi dedikodular çıkartan, sonrasında inter "hassikome" dediğinde televizyona çıkıp ağlayacak kadar manyak ve cringe bir menajeri var. wanda'ya 50 m euro ateşlesen gece uyurken icardi'nin bacağını keser; öyle bir kadın. bu kadın eminönü ilçesini falan ister icardi'nin türkiye'ye gelmesi için.

    tüm koşullar altında olasılıksız bir transfer olarak görüyorum. anormal bir durum (wanda'ya verilecek ayar veya napoli mafyasının wanda'yı telef etmesi) olmadığı sürece, italya da dahil olmak üzere dünyanın 5 büyük liginde top seviyede takımlarda forma şansı bulmasını da çok düşük bir olasılık olarak görüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın