resim
Jean Michaël Seri
Takım:Hull City
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.68
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 330
    kap bildirimindeki aşağıdaki kısım beni rahatsız etmiş olan futbolcumuz.
    --- alıntı ---
    ...yapılan anlaşmaya göre 01.06.2020 tarihine kadar şirketimizin 18.000.000 euro transfer bedeli karşılığında oyuncuyu satın alma opsiyonu bulunmaktadır.
    --- alıntı ---
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/775899

    bizim ülkemizde transfer sezonu resmen 7 haziran civarında başlıyor en erken. 1 haziran 2020'den önce bonservisiyle kendisini almaya karar versek ffp kapsamında yeni transfer sezonu başlamadan 18 milyonluk satışı gerçekleştirmemiz gerekiyor.

    seri'yi parlatıp cilalayıp sonra da bonservisine 18 milyon verip devamında da 25-30'a başka yere satma planını bu yüzden asla kullanamayız. 18 milyonu bulmak için 2019-2020 sezon ara transfer döneminde oyuncu satmamız gerekiyor. 1 hazirandan sonra satarız birini alırız öyle dersek de fulham diyecek ki "30 ver, al." hakkı olacak bunu demeye.

    kap açıklamasında bu yüzden bu 1 haziran açıklamasının bir anlamı kalmıyor. ya da sezon ara transfer döneminde birini 18 milyona falan satmayı planlıyoruz.

    biz sözleşmeyi temmuz ortasında yapıyoruz da neden 1 haziranda bitiriyoruz bu anlaşmayı? 30 haziran yap bari!

    kısacası belhanda'yı falan satıp seri'yi sezon sonunda memnun kalırsak alırız hayallerim falan kalmadı artık. 18 milyon imkansız bir bedel değil elimizde 2-3 oyuncuyu satıp elde edeceğimiz bonservisle. yabancı sayısı azalacağı için zaten mecbur yabancılardan satacağız. bir şekilde 18 milyonu ayarlayabiliriz seri ile kimyamız uyuşursa. ama bu sözleşmeye göre sezon arasında bu satışlar yapılmalı ve öyle satın alınmalı.

    mayıs ortası sezon bitecek ve seri iyi bir performans gösterir yeniden parlarsa "biz seri'yi almak istiyoruz ama 1 haziranda sözleşme bitiyor. alamayız artık. vermezler 18'e" diyeceğiz. çünkü 1 hazirandan önce 18 milyona bonservisi alırsak o kadar kısa sürede birini satıp da o parayı bulamayız. ondan sonra da uefa verir cezayı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın