• 1177
    an itibariyle bu platformda kiskanc fbjkliler tarafindan galatasaray’a tekrardan fetocu camuru atilmaktadir. en son twitter meczubunun biri washington post gorseli paylasmis ve gorselde hakan sukur twitter’da ”galatasaray’in basarilarinda fethullah gulen’in etkisi oldu bu gercek saklanamaz” diyordu. hakan sukur’un twitterina baktim boyle bir twit yok. google’a baktim, hakan en son 2018’de new york times’a, ondan once de 2016’da washington post’a roportaj vermis: ikisinde de eskiden rte ve fetoyle nasil gecindigini, simdi ise firari oldugunu, abd’deki gelecegini falan anlatiyor. ne ingilizce ne de turkce galatasaray - fethullah iliskisine dair aciklamasi yer almiyor.

    ama tabi kaynagi sorgulamayan kiskanc ezeli rakip taraftarlari olaya atlamis. adamlarin argumanlari da tamamen correlation ve causationdan uzak varsayimlar uzerine: yok efendim himmetlerle hagi ve popescu alinmis, onlar olmasa suan orta sira takimiymisiz, yok 2006 ve 2011’de fener cokertilmis (bu mantikta denizli macinda golu kacirip sampiyonlugu iten appiah’da fetocu), yok 1987’ye kadar 15 yil (14 olacak o fbjk’li kus) sampiyon olamamis sonra bir anda ligin tepesine cikmis (dedim google’a yaz derwall diye tartismaya degmez.) biri de cikip”fenerbahce’li oldugum icin birkez daha gururluyum” demis. mesaj gonderecektim “aziz 6222 boyle fenerbahce’yi derken, tarlalar suruldu mu, insaat derken de gurur duydun mu?” diye amma tabi ki “bu yazara mesaj gonderilemiyor” ibaresi cikti. adamlar galatasaray’in dualarla sampiyon olduguna inaniyor ama sikeye kumpas diyor...hayir kanitlar ortada ki olmasa bile adamlarin sacma varsayimlarindan kat ve kati o sezon gerceklesti (misal taktik deha(!) aykut kocaman ile 17 de 16 yapmasi, korcan’in yedigi goller, matteo ferrari’nin inonu’de 4-2 biten bjk-fb macindaki performansi...daha da uzar gider bu.)

    neyse adamlarin argumanlarini teker teker cokerttim ama hem burada hem de eksi sozluk’te yazan arkadaslar icin, bunlara prim vermemek adina bilumum sozluk yazari ve galatasarayli avukatlar ile iletisime gecmelerini istiyorum. varsa baglantilari yonetimle iletisime gecsinler ve 3-5 eski galatasarayli muhafazakar futbolcunun beyni yikandi diye tum caimaya ve taraftara mesnetsiz itham ve saldiri yapilmasin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın