• 3403
    transfer sezonuna sessiz başlayan takım. eski oyunculara ödeyemediğimiz maaşlardan dolayı oluşan transfer cezaları ve oyuncuların euroleague tercihleri bunun başlıca sebepleri.

    aslında elimizdeki iyi oyuncuları tutup, birkaç iyi hamle yapmayı planlamıştık. nigel hayes maalesef gitti, aaron harrison kalmaya yakın. marko arapovic'in kalacağı zaten kesin gibiydi. pivot ve guard pozisyonlarında bizim için çok iyi parçalara yöneldik fakat tonye frank jekiri ve alex perez'i euroleague sebebiyle kaptırdık. yine yerlerine baktığımız oyuncular da fena değildi ama hiçbirini ikna edemedik. durum böyle olunca zach auguste'u takımda tutmaya karar verdik. tai webster belki ana rotasyonda olmayacakken şimdi ana rotasyon için tutmaya karar verdik ve guard için konuşulan isim mantas kalnietis. kalnietis bizim aradığımız oyuncu değil maalesef ve bir de 4 numara transferi gündemde. oraya da konuşulan isimler pek iç açıcı değil. teknik ekip çalışıyor ama oyuncuyu ikna etme konusunda sıkıntı yaşıyoruz.

    yerli rotasyonunda ise neredeyse tüm oyuncuları takımda tuttuk. erolcan çinko gitti ve yerine yiğit arslan geldi. belki bir takviye daha yapılabilir. ama geçen seneye göre en azından yiğit gibi bir oyuncunun olması takım için daha değerli.

    ligimizde ise gaziantep ve özellikle karşıyaka çok iyi takımlar kuruyor. beşiktaş da fena sayılmayacak bir takım kurma durumda. geçen seneden daha kötü bir yerde bitirmemiz muhtemel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın