resim
Valentine James Ozornwafor
Takım:Charleroi
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.94
Uyruk:Nijerya
  • 201
    muhtemelen yabancı sınırına takılacak oyuncu. hatta takılmaması imkansıza yakın. şuan kadromuzda 14 tane yabancı var zaten. bir tane orta saha kesinlikle alınması lazım. diagne giderse, yine yerine yabancı oyuncu lazım. şuan orta saha gelmesi için kendisinin gitmesi gerekiyor.

    bence kime kiralayacağız burası daha önemli. türkiye'de öyle bir futbol ortamı var ki, teknik direktörlerden iyi oyun ya da oyuncu geliştirme istemiyorlar. tek istenilen kriter puan. geçenlerde sergen yalçın'da bu bağlamda, benim oyuncu geliştirmem imkansız diye bir açıklama yapmıştı. o yüzden ben süper lige kiralamamamız gerektiğini düşünüyorum.

    hollanda ya da belçika liginden isteyen varsa gönderilebilir fakat yoksa da, fuat çapa'ya yani eskişehirspor'a kiralayabiliriz. orada da bir sürü genç oyuncu büyük bir şehrin baskısını omuzlarında taşımak zorunda kalacaklar. bunun için de gelişmek zorunda kalacaklar. hatta u21'in de sona erdiğini düşündüğümüzde 3-4 tane oyuncumuzu verip karşılığında mehmet özcan'ı da alabiliriz.

    umarım hem kendisi hem de takımımız için en doğru adımlar atılır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın