resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 6874
    bilumum sosyal medya sitelerinde daha önce defalarca yazıldı ama tekrar hatırlatmakta fayda var gibi görünüyor, bu adamı beğenmeyenlerle futbol falan tartışmayın.

    bu adam galatasaray kariyerine eksiden başladı. sneijder’ı kendisi göndermiş gibi tepki verildi, daha sahaya çıkmadan küfürler edildi. tüm bunlar yetmezmiş gibi harika günler yaşadığımız sneijder’in 10 numarası da kendisine verilince herkes bir sneijder performansı bekledi. en ufak hatasında küfür kıyamet. oysa sneijder ile hiç alakası yok bu adamın. bunlara rağmen son zamanda sosyal medyada gördüğüm üzere, kendisini bir çok taraftarımıza da kabul ettirmiş, eskisi kadar eleştirilmiyor. bu adam tırnaklarıyla kazıyarak eleştirenleri susturdu. son 2 şampiyonluğumuzun baş mimarlarından birisidir.

    banega’yı isminden dolayı çok istediğinizi biliyorum. ben de kendisini görmek isterdim fakat belhanda yerine banega’nın gelmesi demek bütün ortasaha kurgusunun değişmesi anlamına geliyor. fernando ve ndiaye’nin gitmesiyle, burada yeni oyuncularla devam edeceğiz. belhanda’nın da gitmesi çok aşırı olur, bir takımla bu kadar oynanmamalıdır. bunun haricinde banega’nın belhanda kadar katkı verip vermeyeceği de soru işaretidir, gelmeden bilemeyiz. kaldı ki belhanda 2 yaş daha genç. bütün senaryoları düşündüğümüzde, belhanda’nın bir sezon daha kalması en doğrusu bence. hocanın da kendisini takımda tutmak istediğini zaten biliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın