resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 6841
    galatasaray forması giydiği iki sezonda da şampiyonluk yaşamış, bu iki sezonda da kendisinin olmadığı maçlarda galatasaray çok zorlanmıştır.

    takım için çok ama çok önemli bir rolu olduğunu tartışmaya zaten gerek yok. özellikle 2018-2019 sezonunda, gittikçe hantallaşan fernando, ağır bir oyuncu olan donk ve pas kalitesi yerlerde olan ndiaye 3lüsünün içinden 2siyle oynamış ve nereden bakarsan bak savunma ve geriden top çıkarma konusunda sıkıntı yaşayacağı ayan beyan belli olan bu ortasaha düzeninde büyük sorumluluk almıştır.

    çok atak baltalıyor, çok pas hatası yapıyor eleştirilerine kesinlikle katılmıyorum. pas hatası görmek istemeyen selçuk inan’ı izleyebilir. yana-geriye oynayarak %90 pas ortalaması tutturmak ne hoş, ama yararı yok.

    belhanda hem oyun kurmak için geriye kadar gelecek, hem orta sahaya dinamizm katıp ikili mücadeleye girecek, hem dikine dripling yapıp top çıkartacak, hem dikine oynayıp pas hatası yapmayacak.

    böyle bir futbolcu arıyorsanız gelin hep beraber florya metin oktay tesisleri’ni satışa koyalım sahibinden.com’dan. belki modric’i alırız öyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın