resim
Klodian Duro
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Arnavutluk
  • 20
    galatasaray formasini hicbir resmi macta giymemesine ragmen malatyaspor da oynarken fenerbahce’ye attigi golle yasi yetenler tarafindan hatirlanacaktir. bahsedilen gol 2002 - 2003 sezonunda kasim ayina ertelenen ama normalde 6. hafta oynanmasi gereken fenerbahce galatasaray macindan bir hafta once, 5. hafta oynanmisti.

    neyse duro’lu malatyaspor evinde maci 2-0 kazanmis akabinde donemin fenerbahce teknik direktoru werner lorant ve yardimcisi oguz cetin sinkafli kufurlere ve istifa tezahuratlarina maruz kalmislardi. tabi sonrasinda lorant’a bir sure daha sans verilmis, ve fenerbahce’deki tek basarisi olan o 6 kasim 2002 maci sayesinde fenerbahce’deki omrunu aralik ayina kadar uzatabilmisti. son olarak aldiklari 3-0lik diyarbakirspor yenilgisiyle fenerbahce kariyeri bitmisti.

    yillar sonra lorant, “unluler ciftligi” konseptine benzeyen bir alman reality showunda fenerbahce’li yoneticilerin nasil sike yaptigini, passatlari, para cantasiyla dolasan soforleri hepsini arkadas ortaminda anlatir gibi anlatmisti.

    konuyu duro’dan lorant’a getirebilen bendenize de selam olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın