resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 819
    hakkında yaşanan sürecin bana sneijder'i hatırlattığı futbolcu.

    sanırım terim kendisini istemiyor. haklı sebepleri vardır muhtemelen. zira yaşı, son dönemlerde fazlaca maç oynamaması, sakatlanma potansiyeli ve alacağı muhtemel maaş kendisini terim için tercih edilmeyen kişi yapıyor olabilir.

    bu kanıya nereden vardım? falcao ile ilgili girişimlerimiz yeni olamaz. devre arasından beri net şekilde yazılıyor. ancak geçen günlerde hasan şaş, falcao hakkında "bu isimleri biz de duyup gülüyoruz" şeklinde bir açıklama yaptı. bu açıklamanın terim'den habersiz olmamasını bırakın bir kenara, özellikle terim tarafından yaptırıldığına kimsenin şüphesi yoktur sanırım. burada bir mesaj var gibi geliyor bana. terim yönetimin kritik süreçten rahat geçmesi için yekten bir açıklama yapmak istememiş olabilir. zira kendisi çıkıp "falcao'yu istemiyorum" kapsamında bir açıklama yapabilirdi. net şekilde söylemese bile ima edebilirdi. ama yönetimi zorda bırakmak istememiş olabilir.

    diğer taraftan yönetim sağlam bir forma sponsoru bulmak adına falcao transferi konusunda hocayı zorluyor olabilir. çok fazla bir zorlama olamaz elbette ama "ikna etme çabası" diyelim buna biz.

    bakalım bu işin sonu nereye varacak. diagne resmen satılır satılmaz bir gelişme olacaktır. hakkımızda hayırlısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın