resim
Morgan Schneiderlin
Takım:-
Mevki:Önlibero
Yaş:34
Boy:1.86
Uyruk:Fransa
  • 28
    fm tabiriyle deep lying playmaker. southampton'da oynarken inanılmaz çok beğendiğim bir futbolcuydu. yıllar önce bize gelme dedikoduları olmuştu ve nasıl heyecanlandığımı anlatamam. ama tabi ki imkansıza yakın bir durumdu bize gelmesi. sonra man. utd derken everton'a transfer oldu. açıkçası yıllardır futbolla pek ilgilenmediğim için son durumunu bilmiyorum sadece kağıt üzerindeki bilgilerden yola çıkarak bir şeyler yazmak istedim.

    everton'a önceki sezon 22 milyon euro'ya transfer olmuş ve o sezon maçların neredeyse tamamında oynamış. geçtiğimiz sezon ise herhangi bir sakatlık bilgisi olmamasına rağmen 38 lig maçının 19'unda kadroya dahi alınmadığı görünüyor. zaten ligde toplamda 14 maçta sadece görev almış ki bunların ikisi son dakikada oyuna girme şeklinde.

    everton ile son yıllardaki ilişkilerimize bakıldığında, son yıldaki oyuncu durumu gibi etkenler de söz konusu olunca gerçekleşme ihtimali hiç de az görünmeyen bir futbolcu. tabi gerçekten ilgimiz var mı o bile belli değil. işimize yarar mı onu ise hiç bilemem. o kadar anlamam zaten. onu da duncan aşığı ktei açıklasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın