resim
Patrick Cutrone
Takım:Como
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.83
Uyruk:İtalya
  • 10
    en azından bu sezon yolu buralara düşmeyecek topçu.
    ama fifa19'da benim de kendisiyle bir anım var. 2022-2023 sezonuydu sanırım, elimdeki forvetlerin(orta sahaları da satmıştım ama onların yerini doldurmuştum önceden) hepsini(altyapıdan çıkardığım 78 overall'ı birisi hariç) değerinin üstünde teklif alınca sattım. transfer döneminin son günlerine forvetsiz girince, yaş/overall olarak en mantıklı isim kendisiydi(scout yapamamıştım, allahtan populer oyuncular açık oluyor :d).

    bastım 60-70 milyon € arası bir fiyat ve aldım. benim için tam bir hayal kırıklığıydı. sol kanatta son 3 sezonun gol kralı sessegnon, sağ kanatta mbappe'ye rağmen kendisi pek katkı vermedi. o sırada hızla gelişmeye devam eden altyapı forvetim 87 overall'a ulaştı, bir de üstüne, sezon sonu boşa çıkacak jesus ile söz kesince kendisini ara transfer döneminde transfer listesine koydum. şu an 2024-2025 sezonuna geldim. tek bir teklif gelmedi.
    kendisi ile aynı anda transfer listesine koyduğum ama teklif almayan 3-4 tane daha oyuncum olduğu için bu galatasaray'a katabileceğim daha fazla şey yok diye takım değiştirmek istedim.

    11 de martins(altyapı, 93 overall) ve jesus(92 overall) oynuyor bu arkadaş 12. oyuncum olarak kenarda. ama sürekli patron bize de 3-5 dakka süre ver diye dalıyor içeri. az daha oynamazsa bir sonraki transfer sezonunda gitmek istiyormuş.
    ne güzel dedin öyle gel ağzını öpeyim dedim ama yine teklif alamadı :(.

    başka takımlardan da iş bulamıyorum. ulan cutrone, bitirdin üç kuruşluk zevkimi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın