• 45
    öncelikle kesinlikle ve kesinlikle ismi geçen takımlarla oynanmayacak olan maç. neden derseniz beyaz takım adı altındaki takımda bu maç için kadroda bulunan iki yazar başka bir takımla sözleşme imzalamıştır.* daha sonra, hatta ilk söylediğim nedenden önemli olan ise beyaz takımın kaptanı kalifiye jurnal takımının başında sahaya çıkamayacaktır. yine beyaz takımın en başından beri kadrosunda bulunan tcoskun takımda yerini alamayacaktır. ee kafadan dört adam gitmiş bulunmakta zaten as kadrodan. metin oktay takımına gelirsek, turnuvaya hazırlık maçı adı altında oynanacak olan bu maça bosphorus takımının en önemli oyuncularını dahil ederek çıkacaktır. zaten turnuvanın şampiyonu olan bu takım yaptığı bu hareketle * beyaz takım adı altında toplanan karma oyuncu takımı üzerinden orgazm olmaya çalışmaktadır.

    görüldüğü üzere ortada ne beyaz takım bulunmakta, ne de metin oktay takımı. bu yüzden bu iki takım adının kullanılmasının yersiz olduğunu belirtmiş olalım.

    diğer bir olaya itiraf ile geçelim. bu maçın sonucu daha başlamadan bellidir. turnuva 1.si ve 2.si takımların karması ile turnuva sonuncusu takımın dağılmış kadrosunun yapacağı bir maçın sonucunu iddaa maç listesine almaz. bu nedenle zirvelerin ortak amacı olan "eğlenmek" bu zirve için geçerli olmayacaktır. olsa olsa yukarıda belirttiğimiz gibi goller atıp fark yapan bir takımın eğlencesiz orgazmı olur. işin ironik tarafı ise turnuva ilk ikisinin karma oluşturarak turnuva sonuncusu takımın * dağılmış kadrosu üzerine gelmesidir.

    sonuca bağlarsak topu sürekli aynı kaleden çıkartmak golü atan takımı da, golü yiyen takımı da eğlendirmeyecektir. bu nedenle benim görüşüm bu zirveye katılacak olan yazarlardan iki takım çıkartıp eğlenceli ve bir o kadar da çekişmeli bir maç olması şeklindedir.

    not: bu giri kesinlikle mensup olduğum takımdan ayrı olarak yazılmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın