resim
Emre Mor
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:27
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 1383
    orta risk yüksek kazanç grubuna giren futbolcu. mevcut şartlarda denememiz gerekir diye düşünüyorum. orta risk dememin sebebi, her ne kadar bonservis ücreti konusunda avantajlı olsa da yıllık ücret konusunda en az 2m € civarı yükü olacaktır. bir ozornwafor değil yani.

    geçen gün sinan yılmazın programında dinledim, emre mor kariyerinin en iyi performansını 2016 turnuvasında fatih terim yönetiminde verdi dedi. güzel bir tespit. dortmundda tuchel ile çalıştı olmadı. celta kendilerine göre çok büyük yatırım yaptı, emre dip yaptı, şimdi bonservis bile almadan elden çıkarmaya bakıyorlar.

    hoca gerçekten bu konuda üstad. adam yönetimi en üst düzeyde. emre neler yapabildiğini bize kısa sürede gösterdi. yapmaması gereken şeyleri de hoca kendi tarzıyla öğretecektir. insanları heyecanlandıran, bu çocuğun düzgün bir gelişim süreciyle nasıl bir şeye dönüşeceği. dortmund o şeyi gördüğü için yatırım yaptı. keza celta tarihinin en yüksek bonservis bedelini o şey için riske attı.

    takım yaşlanıyor. bir yandan gençleri ısıtmamız lazım artık. emre bu konuda da büyük bir boşluk dolduracaktır. deniz türüç ile ne bonservis avantajı konusunda ne de yetenek konusunda tartışılmaz bile. elimiz zaten dar, bir de bonservis kredimizi denizle falan tüketmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın