• 413
    çok isterdim türk telekom arenanın yıkılan bayrampaşa cezaevi yerine yapılmasını. hem merkezi hem de ulaşımın en basit olan yer olması, rüzgar almayacak olması (u: olum rüzgar ne alaka lan demeyin, maçtan önce bir saat toplanmaya kalksan arkadaşlarınla ciğerlerinden istanbul ayazı geçmez hiç olmasa) bu stadın full dolması için sebep olurdu. şimdi tembel ya da kibar olmak gerekirse yorgun türk insanı nasıl kalkıp gitsin maslak tarafına 2-3 vesait değiştirip. en çok da güngören ultraslana üzülüyorum(!)* nasıl gidecek bu çocuklar 2-3 vesait değiştirip ta oralara. halbuki yap kardeşim mini hal ile otogar a tam tepeden bakan bayrampaşa cezaevi nin oraya stadı bak ne güzel olur. taraftar gelecek sakarya dan kocaeli den edirne den inecek otobüsten 5 dakika içinde stat içinde değil mi? yetkililerden rica ediyorum toptan alsınlar tt arenanın yapıldığı kadarını toptan koysunlar oraya. olmaz yani. öle uzakta stada herkes gidemez hem çok rüzgar alacak, hem de öncesinde toplanacak yer yok, sevemedim ben stadın yeni yerini.,

    edit: stadın üstü kapalı tamam da bizim üstümüz kapalı değil, maçtan önce toplanırsan stad çevresinde ciğerine işler dört bir yandan rüzgar.

    ayrıca istanbulu tek yakadan ibaret sanmıyorsun değil mi?? diye gelen tepkiler sonrası edit: emin olun toplu taşıma aracı ile anadolu yakasından gelecekler köprüden sonra zincirlikuyu metro ya yürümek zorunda kalacaklar ki aradaki mesafe 400-500 metre ya da 5-10 dk. arası yürüme mesafesidir. kışı var soğuğu var. bayrampaşa aşığı değilim kağıthane deresine de yapılabilirdi misal. her tepeden aşağı sal kendini illaki sütlüce,hasköy,kağthane,gültepe deresinin bulunduğu yere inersin. stad dediğinin çevresi sıkış tıkış olmalı. ferah mekanda stadyum olmaz. ali sami yen, saraçoğlu, inönü* neden efsane oldu sandınız ya. ya da neden güngören belediye stadı, vefa stadı zamanının en fazla rağbet gören stadıydı sizce? benim için olimpiyat stadı ile tt arena yapıldığı mekan itibarı ile birbirinden çok farklı değildir. ayrıca askeriyeyi de hatırlatırım maslaktaki. sanmayın maslağın göbeğinde stadımız olacağını. nereden baksan e-6 ya giriş yönünden 2 km sonra başlıyor stadın giriş kapıları. hayır 24* senelik istanbulluyum. 9 senedir her gün karış karış araba tepesinde istanbulu gezmişim ben bilmeyeceğim de kim bilecek değil mi?

    aha bir edit daha : ulaşım problem olacak canım kardeşlerim hem de çok feci olacak. tek giriş e-6 dan maslak tarafından edirne istikametine giden yola girmek. maslak trafiğini bilen bilir haftasonu nasıldır. çok sıkıntılı olacak. arabası olan küfür kıyamet gidecek. olimpiyat stadından farksız olacak. demişti dersiniz.

    son edit: anadolu yakasından gelenler için başka bir yere kurulsa 5-6 tane alternatifiniz olacaktı ama şimdi e-6 ya maslaktan girişi kullanmak zorundasınız başka çareniz yok. otopark olayı da stadın otoparkı ile sınırlı artık hesap yaparsınız.

    edit: stadından giriş kapılarından turnikelere en az 2km yürüyeceksiniz. ''yürürüz bea'' diyen arkadaşlar kışın da aynı tepkiyi verebilecek mi meçhul, bana kalsa koşarım o ayrı.
    bu da not: maçların hemen hemen tümüne okmeydanından gidiyorum.

    son not: http://video.milliyet.com.tr/...k_1_47165.htm?auto=1

    videoda da görüleceği üzere sakin bir cumartesi olmasına rağmen yollar keşmekeş. silmeyeceğim, kalacak bu entry ve yolları göreceğiz demiştim, gördük. en ofsayt olsa da doğruyu söylemek güzel bir şey...
App Store'dan indirin Google Play'den alın