resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 751
    kesinlikle heyecan verici ve sampiyonlar ligi icin aradigimiz golcu icin uygun bir isimdir. lakin transfer etmeli miyiz, benim bir galatasaray taraftari ve futbolsever olarak suphelerim var. bazi seyleri tekrar tekrar yazmaya luzum yok, maddi durumumuz ve ffp maddelerimiz ortada. burada bazi arkadaslarin 2 yil verim alip cin veya abd'ye kitleme hayallerini goruyorum ama hic gercekci gormuyorum. elbette kahin degiliz ama transfer islerinde risk yuzdelerini ongorebiliyoruz taraftar olsak da. bu oyuncuyu elden cikarirken para kazanma ihtimalimiz bana gore cok ama cok dusuk olur.

    zorunluluk ve bu zorunluluktan dogan tarz geregi artik boyle oyuncu alimlari pek yapmiyoruz, hepimiz de bundan memnunduk aslinda. gelisime acik, daha ac oyuncular bize hem performans hem de maddi olarak daha uygun olacaktir. yoksa falcao'nun performans acisindan yas sorunu oldugunu dusunmuyorum. surekli ulkemizde 32-33 yasina gelmis oyunculara baston muhabbeti yapiliyor ama anadolu kuluplerinde de, buyuk kuluplerde de goruyoruz ki kariyerli ve bu yaslardaki oyuncular, ozellikle forvetler cok yuksek oranda basarili oluyor. hatta avrupa seviyesinde 2. 3. sinif topcular bile lige damga vurabiliyor, falcao 1. sinif oyunculardan biridir suphesiz. gerci bu nokta da soyle bir dusuncem var, ornegin drogba kisiligiyle de hakikaten isine saygisi olan, sporculugu ornek olabilecek bir isimdi. boyle adamlarin performans icin yas sorunu olmuyor, dunyanin her yerinde belli bir seviyeyi oynayabiliyor, falcao'yu elbette bu yonden tanimiyoruz ama cok o izlenimi veren bir oyuncu degil. bizden bagimsiz olarak soyluyorum, kariyerini sakatlik ve tercihleri yuzunden pek koruyamamis, hakkini verememis bir adam. atletico madrid yillarinda avrupa'nin belki ilk 3'une koyulabilecek derecede muazzam bir forvetti. malesef bu capta ve klasta olan ama kariyerine bakildiginda sadece birkac yil ust duzey oynamis oyunculardan biri oldu, torres gibi. yani raul, lewandowski gibi yillarca istikrarli sekilde ust seviyede kalamadi. bu bakimdan bir risk barindirdigini dusunuyorum, drogba ve gomis gibi etki yapamayabilir bizde.

    seri transferinde de yazmistim, sampiyonlar ligi etiketimizle bence onumuz gayet acik olmali, secenegimiz fazla olmali ve zaten de oyledir. bizlerin gelmez diye dusundugu cok surpriz isimler eger isi becerebilirsek gayet gelir formamizi giyer. acikcasi forvet bolgesine marcao gibi adi duyulmamis scout transferi yerine, bir tik daha ismi ve kalitesi belli olan ve nispeten tecrubeli bir oyuncu olsa daha iyi olacaktir ve falcao da b plani olarak dursa kendi adima daha memnun olurum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın