• 4
    https://twitter.com/...564367638466561?s=20

    kendi ufak dünyasında yaşayan kulup.

    hani böyle sahil kasabasında yaşarsın. nufus 15-20 haneyi geçmez ya . dünya ile tüm bağlantını koparmışsındır, bahçende domates -biber yetiştirir hayatını idame ettirirsin. dünya'da gelişen olaylara arkanı dönmüşsündür, ne doları , ne vergileri, ne benzin fiyatlarını düşünürsün. çünkü senin o ufak dünyanda bu bahsi geçen şeylere ihtiyacın yoktur.

    hah işte öylesi bir rahatlık var bu adamlarda. kendi küçük dünyalarında yaşıyorlar. hedef 6. yıldız, hedef 29 falan. çok güzel değil mi ya. abi neden götümüzü yırtıyoruz biz, neden bu kadar hedeflere kitleniyoruz. atmak serbest. hedef 50. şampiyonluk diyelim, uefa kupasını üç sayılık sayalım. valla bak boşa stres yapıyoruz. seri gelmiş falan bunlar dünyevi işler. bak suyun karşı tarafı 10 senedir şampiyonlar ligi göremiyor ama bizden rahatlar. hayatı böyle yaşayacaksın. üç günlük dünya. bağla trole işte.

    adam gelmiş burda , fransa ikinci liginde şöyle bir adam var iki sene sonra çok sağlam paralara satarız, şampiyonlar liginde parlatırız falan entryleri giriyor. abicim bırak bu işleri ya takıma al bir 39'luk abi, bir sen mi akıllısın da scout kasıyorsun burda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın