• 5
    berbat bir kamuoyudur. bir futbolcu gelir hallellujah! sampiyon biziz laflarina benzer ayyuka cikar. kritik hata yaptigi ilk macta yerin dibine sokulur.

    ötekine ayri kulp takilir berikine ayri kulp takilir. eglenmek icin ortaya cikan bir aktiviteyi ölüm kalım muhabbetine dondurur. hatta bunu yasam tarzi yapar. kendinden 3-5 kisiyi bir arada görünce gazs gelir, rakip gördüğü bir kisiyi koseye sıkıştırır. ama lafla ama fiziksel.

    milletin milyonları götürdüğü ama kaybettigi mactan sonra umurunda bile olmadığı maçı anasi ölmüş gibi göğüslemeye çalışır. milyonlari yiyen adamin umurunda da degildir bu kamuoyu. umurundaymis gibi davranir. aci ama gercek. futbolcularin yazilanlari nasil umursamadigini gidin yanlarinda kulup binasinda, kampta, tatilde gorun.

    genel gecerleri yaziyorum beyler darilmaca gucenmece yok. dogrular bunlar. sen de yaptin ben de yaptim hepimiz yapmadik mi?

    zannedersem nirvanaya ulastim su an. elin oglu milyonlari yiyecek diye de kendimi yirtamam su saatten sonra. eglenmiyorum da artik. eski amator ruh kalmadi futbolda. yukarida bahsettiklerimden ötürü uzun bir sure de sanirim futboldan uzak kalacagim. belki bizim ufaklik buyudugunde baba maca gidelim, mac izleyelim derse o zaman tekrar yapariz birseyler. ama su durumda bu kamuoyuyla, bu endustrilesmis ve kokusmus vaziyetle benden bu ürünü yememi beklemesinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın