resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 678
    açıkçası olası transferi konusunda ben de karışık duygular besliyorum. olumsuz düşüncem, hemen herkesin hemfikir olduğu yüksek maliyeti. yaşında değilim ama bu adamı türkiye'ye 4 milyon euro'dan az bir maaşa getiremezsiniz. artısı da hepimizin malumu: üst düzey bir forvet olması ve avrupa'da her halükarda iş yapabilmesi.

    transferine %51 olumlu bakmama sebebiyet veren bir diğer etken, tıpkı drogba'nın seri transferindeki rolü gibi, falcao'nun da ismini kullanarak gelecekte güney amerika ve özellikle kolombiyalı oyuncuları galatasaray'a transfer etmemizi kolaylaştırabilecek olmamız.

    kabul edin veya etmeyin, halen galatasaray'ın avrupa'da yeterince iyi bir marka değeri olduğunu düşünmüyorum, bunun en temel sebebi de orta doğu ülkesinde bir takım olmamız. ama drogba, falcao, sneijder gibi isimler ismimizi çok daha duyurulur hale getirir şüphesiz.

    o yüzden sanırım, maliyetine rağmen transfer edilmesini isterim. transfer olmazsa da çok üzülmem. buna benzer bir duyguyu maliyetten bağımsız olarak emre mor'da da yaşıyorum. gelirse sevindirir, gelmezse üzmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın