resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 664
    (bkz: yem)

    isim olarak çok büyük futbolcu. porto ile uefa kupası aldığı ve aynı kupada 14-15 gol attığı sezon efsanedir. sonrasında yaptığı tercihler çok şaşırtmıştı.

    fizik olarak ne durumda bilmiyorum ama yürüyebiliyorsa ligde 15 gol 5 asist yaz zaten. mevcut galatasaray futbol takımı daha da güçlenecek olan orta sahası ile korkuluğa bile 5 gol attırır.

    falcao bu gol nasıl kaçar denilecek her golü atabilecek bir adam. zaten biz de 18-19 sezonu ilk yarısında böyle bir isim olmadığı için ligde geriye düşüp, ş.ligi'nden elendik.

    galatasaray'da 9 numaralı formasıyla çok havalı olacağı da kesin ama artık hepimiz ffp sebebiyle de tay gibi fiziği olan, atletik, bizden sonra sıçrama yapabilecek bir oyuncunun hayalini kuruyoruz artık.

    tabii ki kadroda her oyuncu 30 yaşın altında olacak diye bir şey yok. bazı bölgelerde tecrübe çok önemlidir, stoper, kaleci ve forvet özellikle.

    aynı vuruşu defalarca kez yapmak ve ezber geliştirmek önemlidir.

    falcao da bunlar fazlasıyla var ama bir risk de var tabii.

    bonservis ödemeden gelmesi konuşuluyor ki zaten en cazip kısmı da bu olur, çünkü ffp sebebiyle zaten sıkıntımız mevcut, diagne'yi satarsak o zaman gelecek olan bonservisi başka yerlere harcayıp, oralara yatırım yapabiliriz.

    satamazsak da elimizde gol kralı bir forvet ve falcao olmuş olur.

    tabii yabancı oyuncu sayısı nedeniyle birisinin tribünde olması büyük lüks olacaktır.

    falcao, diagne giderse, hedefimiz olan diğer isimler olmazsa elimizde olan bir alternatif gibi.

    bakalım neler olacak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın