• 26
    17 temmuz 2019 süper lig 2019-2020 sezonu fikstür çekimi ile birlikte sezonun senaryosu inceden belli oldu gibi.

    özlenen(!) galatasaray fenerbahçe rekabeti bu sezon fazlasıyla yaşanacak.

    nihat özdemir gibi 3 temmuz sürecinin baş aktörü birisinin tff başkanı olması, servet yardımcının onun yardımcısı olması, mhk'nin 2010-2011'deki mhk ile neredeyse aynı olması, bu mhk'nin bülent yıldırım* ve serkan çınar'ın kalsmanlarını düşürmesi ile verdiği mesajlara bakınca hedef 23 yolunda bizi nelerin beklediğini az çok biliyorduk.

    kaldı ki dün akşam çekilen fikstür tam da tahmin ettiğim gibi oldu.

    kadrosunu çok önemli ölçüde değiştirecek olan fenerbahçe'nin henüz hazır olmadığı ligin ilk 7 haftasında istanbul dışına yalnızca 1 kez çıkması ve yine keza ligin 2. yarısında şampiyonluk düğümünün çözüleceği son 8 hafta yalnızca bir kez istanbul dışına çıkması hep olasılık(!) dahilinde olan şeyler.*

    son 3 hafta maçları ise daha enteresan,

    - sivas
    - bjk(d)
    - rize

    ali koç'un geçtiğimiz sezon söylediği "bizim için anadolu'da iki şehir vardır rize ve sivas" sözleri ve fenerbahçe'nin son haftalarda yaşadığı loserlıklar...

    şampiyon olmak için liderliği nisan ayında almış olmamız gerekli yoksa iddiası bulunmayan beşiktaş'la 33. haftada maç yapacak olan fenerbahçe o maçın net favorisi olur(!).

    (bkz: fbjk)

    kendi açımızdan baktığımda ise fenerbahçe'yle ilk maçın asy'de olması en büyük totemimizdi ve inşallah bu yıl da şampiyon olursak bu totem de devam edecek.

    sert kış deplasmanlarının nispeten güzel zamanlarda olması şansımız.

    ama ligin son 4 haftasında küme düşme hattında olması olası 3 tane deplasman(alanya, ankaragücü, antalya) ve bunların da çok sıcak yerler olması biraz can sıkıcı.

    biz o periyoda önde girersek deplasman falan dinlemeden puanları toplarız diye ümit ediyorum. tek yapmamız gereken bu kez ligin hiçbir bölümünde puan olarak çok geriye düşmemek.

    bu kez rakibimiz ibfk olmayacak...

    (bkz: hedef 23)

    (bkz: kon2antra3yon)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın