resim
Deniz Türüç
Takım:Başakşehir
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 332
    kayserispor başkanı tarafından transferi sürekli gündeme getirilen oyuncu. oyuncunun transferi hep bu kaynaktan dillendiriliyor. zira satıp para kazanmak için yanıp tutuşuyorlar deniz türüç'ü.

    öncelikle 18/19 sezonu deniz türüç'ün son sezonu. sonra kontratı bitecek. yani önümüzdeki sezon bu oyuncudan bonservis kazanma şansı kalmıyor kayseri'nin.

    üstelik maaşı da 1 milyon eu bandının üzerinde. sezon istatistikleri ligde 26 maç, 3 gol, 5 asist. fakat asistlerin hemen hepsi duran top.

    üstelik çok ağır bir adam. galatasaray'da oynayabileceği tek mevki orta saha olur. o bölgede de seri ve belhanda var ki her ikisi de deniz türüç'ü anca top toplayıcı olarak kullanır.

    taylan antalyalı ise ligde 31 maç 6 gol 3 asistle oynamış. duran topları kullansa eminim asist sayısı deniz türüç'ü geçerdi. velhasıl ligde kendisinden daha iyi fakat daha ucuz oyuncu bulmak da pek zor değil. bu adamı bu kadar parlatan milli takımda oynadığı bir maçta yaptığı 2 güzel orta.

    ben ciddi şekilde transfer gündemimizde olduğunu hiç sanmıyorum. belki sadece fiyat yükseltmek için girmişizdir transfere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın