resim
Valentine James Ozornwafor
Takım:Charleroi
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.94
Uyruk:Nijerya
  • 180
    yabancı kontenjanında yer bulamayana kadar bizimle çalışmalara devam edecek gibi görünen genç stoperimiz. kayserispor'a kiralanmasında kayserispor'un o mevkiye transfer yapması ve ozornwafor'a oynama garantisi verilemediği için sorun çıktı diye sanıyorum. yoksa kayserispor başkanı bir röportajında 1-2 güne katılacak takıma demişti ama hafta geçti tık yok. alberto bartali fizik yüklemeyi bu kampta yaparken yönetimin ve teknik ekibin de kendisinin oynayabileceği bir takım aradıklarından şüphem yok.

    diğer bir taraftan ise yabancı sayısı kendisi dahil 14'te kalırsa ve oynatma garantili bir takıma kiralayamazsak takımımızda tutulacaktır. başkasına kiralanıp oynayamayacağına bizde kalıp oynayamasın daha iyi. bartali ile fiziği daha iyi hale gelir. türkiye kupası maçlarında da oynar en azından. kimbilir belki ligde de cezalı veya sakat oyuncular yerine de oynayabilir.

    kısacası dediğim gibi kiralanacağı yerde de oynayamayacaksa bizde kalsın oynayamasın daha iyi. ama oynatma garantili olarak uygun bir yere kendisi kiralanmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın