resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 641
    çok uluslu bir şirkette dünyanın farklı yerlerinden gelen insanlarla beraber aynı takımda çalışıyorum. bu arkadaşlardan bir tanesi de kolombiyalı ve falcao'yu gerçekten çok seviyor.
    kendisi yaklaşık iki hafta önce bana "oh man, falcao zu galatasaray" minvalinde şeyler söyledi. ben de sözlükteki genel kanı gibi oldukça yaşlı ve hantallaştığını düşünüp bu fikirlerimi juan ile paylaştım. juan falcao'nun hala çok iyi, atletik ve kendisine iyi baktığını ısrarla dile getirdi. hatta kendisinin transferinin drogba'ya benzer sükse yapacağını ve drogba'dan daha verimli olacağını iddia etti.

    bugün fifa oynarken "ee nerede falcao" gibisinden kendisine espriyle karışık soruda bulundum. "tatilde, kolombiya'da, yakında istanbul'da olur." yanıtı aldım. eğer radamel bize gelirse bir taraftar daha kazanacağımızdan da eminim, arkadaş öyle söylüyor.

    uzun lafın kısası ben de hala iş yapacağına ve en az 2 sene yüksek seviyede oynayabileceğine inanıyorum. umarım güzel bir hikayenin baş kahramanlarından biri olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın