• 11
    daha öncesinde yazdığı iletiyi bile okumadığım yazar arkadaşımız ona bir cevap verdiğimi ve ırkçılık kelimesinin ne demek olduğunu bilmediğimi söyleyerek bana cevap vermiş. sanırım bu tür iletiler sözlük formatına aykırı ama olsun varsın en fazla silinir bu ileti. bir de appiah'a ait olup olmadığını dahi araştırma gereği duymadığım bir sözle argüman geliştirilmiş.

    ben bu ülkede yaşıyorum ve her türlü ırkçılığın çok net bir şekilde yapıldığını defalarca gördüm. sadece siyahilere değil,romanlara,kürtlere,alevilere her türlü azınlığa nasıl hakaret edildiğini gördüm,işittim. insanlar kendilerini elbette istedikleri gibi kandırabilirler. yalnız senin gibi düşünmeyene ve kendi hayat tecrübelerini ve yorumunu paylaşan insanlara bu bilmiyor diyemezler. gerçi demiş demek ki diyebiliyor.
    eboue sağ kanattan bindirip muz ortalar yapamasın diye ona muz göstermiştir kesin fenerbahçeli o arkadaş. ya da yaşadığım yerde okuyan ve belki kimbilir bir sporcu da olan siyahi arkadaşlara (sanıyorum somalili bu arkadaşlar) ''naber lan şebbeeek bayılıyorum lan bu maymunlara'' diye laf atılmadı daha iki gün önce.

    biz çok minnoş bir ülkeyiz hiç ırkçı değiliz. devam edebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın