resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 1612
    boş işler müdürü olan insanlar tarafından büyük maçların futbolcusu olmadığı iddaa edilen yıldızımız. ulan adama sorarlar "mal adam, tek büyük maç fenerbahçe maçı mı?" diye. hatırla bakalım bordeaux maçını kaç gol attı arda, hatırladın mı?

    dur sizlere bir kaç hatırlatma daha yapayım, ilki kurucumuz ali sami yen'den geliyor, aç gözünü, örümcek kafana sokmaya çalış: "amacımız türk olmayan takımları yenmek."

    beşiktaş maçı, trabzonspor maçı, liverpool maçı bu maçları ne çabuk unuttunuz lan? neymiş fener maçında iyi oynamamış, "aha, bu arda da hiç bir büyük maçta yok yeaaa." ne küçük hedefleriniz varmış sizin be, fener'i yenmek. vaaaov, kesin zeki müren de bizi görür haaa.

    ha bir de arkadaşları da bize dert oldu. beyler isterseniz arda'nın evleneceği kıza da biz karar verelim, sen kimsin lan? biz kimiz? adam ister acun'la arkadaşlık yapar, ister kazım'la sana ne, bize ne? senin, benim hiç mi fenerli arkadaşımız yok? sen fenerli mi oldun, sen fener maçlarında galatasaray yenilsin mi istedin? ya da kankanla halı sahada farklı takımlarda olduğunda daha az mı mücadele ettin? ne malız lan biz? biz de arda gibi olsak ya(!) yat oğlum, arkadaşın kazansın.

    teyaallaaam ya. bir de kazandığı para dert olmuş millete, bir ara herkes fatih terim'in maaşına takmıştı değil mi? çok para kazanıyorsa kırbaçlayacaksın bu ülkede insanları. ulan bak messi, ronaldo kaç para kazanıyor? duur, onlar büyük futbolcu değil mi? totti kaç para kazanıyor? ne yapsın asgari ücrete mi çalışsın lan adam? futbol endüstrisi diye bir şey duymadın mı? artık hem muslukçu hem futbolculuk yok yavrum, onlar 50lerde 60larda kaldı.

    ha bir de sen bu adamın kazandığı paraya laf ediyorsun da, bu futbolcuların yediği küfrü yiyor musun? çektiği psikolojik ve fiziksel zorlukların yüzde birini ömrün boyunca yaşadın mı?

    her gün biri çıkıp arda'ya, rijkaard'a, elano'ya sallıyor, olmadı başka birini buluyor. hasta ettiniz lan adamı?

    durun, sorun çözüldü. arda aradı az önce sözlüğün istediği gibi ışıl'la da evelenecekmiş, acun'la da emre'yle de bir daha konuşmayacakmış. her gün tribünden 1-2 kişiyle takılacakmış artık.

    (bkz: ybsg) sicko adamlar yaa, bir de bizim nickimiz sicko iyi mi? moderasyona sesleniyorum, nickimi değiştirmek istiyorum. benden daha sickoları var bu sözlükte. kk66 olursa nickim mutlu olurum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın