resim
Konstantinos Mitroglou
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:36
Boy:1.88
Uyruk:Yunanistan
  • 862
    sırtında 50 kiloluk çimento torbası varmış gibi oynayan futbolcu. açıkçası öven yazarların adı gündeme geldiğinde spor kanallarında piyasaya sürülen gol videoları dışında izlediklerini düşünmüyorum. çünkü tarz olarak vedat muriqi'e benzetenler, vedat muriqi'in top noktası olarak görenler falan var. oysa boyları mevkileri ve solak olmaları dışında pek benzer yanı olmayan 2 oyuncudan bahsediyoruz. mitroglou tam bir ceza sahası içi golcüsüydü. dipçik gibi delikanlı olduğu zamanlar kanattan gelen ortaları falan sokuyordu içeri. bu yüzden portekiz ve yunanistan dışında pek dişe dokunur bir performans gösteremedi. fulham zamanında kendisini aldığında çok şaşırmıştım. çünkü premier ligde başarılı olması imkansızdı. olamadı da.

    kendisi bizde iyi bir alternatif olabilir. ancak aldığı paranın hakkını asla veremez ve şu sırtında 50 kiloluk çimento torbası varmış gibi oynama görüntüsünden de bu saatten sonra kurtulabileceğini sanmıyorum.

    son olarak geçtiğimiz sezon 3 maça ilk 11 çıktı. bu 3 maç bizim en kısır maçlarımızdı. 2 tanesinde berabere kaldık. 1 tanesinde 90+6 da kostas galibiyet golü attı. diagne tam bir kazma olmasına rağmen 11 de diagne'nin oynama sebebi de budur. piyasa yükseltmek falan değil yani. biz kostas'la oynadığımızda pozisyon üretemiyordu hücum hattımız. kostas da diagne kadar hareketli olsa, onun kadar zorlasa ondan kat kat yetenekli bir topçu. o oynardı haliyle. diagne'nin piyasasını falan da düşünmezdi hoca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın