resim
Konstantinos Mitroglou
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:36
Boy:1.88
Uyruk:Yunanistan
  • 855
    hayatının hiç bir döneminde vedat gibi oynamamış oyuncu, niye bu sene vedat ile kıyaslanır anlamış değilim. kendisi bütün kariyeri boyunca bitirici forvet olarak oynamıştır. sol ayağını ve kafasını iyi kullanarak çok güzel goller atmıştır ki vedat bitiricilik konusunda mitroğlu'nun gençliğinin yanına yaklaşamaz. fakat vedat, defans yapan, top indiren, basan, temposu yüksek bir oyuncu. yani mitroğlu ile alakası yok. vedat'a atanamamış hakan şükür diyebiliriz.

    mitroğlu'nun problemi sadece geçen senelik değildi. gomis'ten sonra marsilya'ya gitmişti ve orada aradığını bulamadı ve onlar da bize olduğu gibi gönderdiler. göndermelerinin sebebi, kostas artık oyundan iyice düşen bir yapıya büründü. 2018-2019 sezonunda oynadığı maçlarda ileride hiç hareket etmemiştir. bu durumda da rakip defansın dengesini bozman imkansız. kahraman olduğu 24 şubat galatasaray akhisarspor maçında bile rakibi açamamamızın, doğru düzgün pozisyona giremememizin en büyük sebeplerinden biridir kostas. 14 nisan fenerbahçe galatasaray maçında da hiç topa değdiğini hatırlamıyorum.

    bir de özellikte sözlükte şöyle bir algı var. diagne'yi satabilmek için kostas'ın hakkı yenmiş. arkadaşlar, bu takımın başında fatih terim var. şampiyonluk için, başarı için, mert çetin'den katkı alacaksa onu oynatır. diagne'nin oynama sebebi, kostas'a göre daha hareketli, daha gezgin ve da istekli olmasıydı. en azından alan açtı, kırmızı aldırdı, penaltı aldırdı. bir şekilde kostas'ın yapamadığı şeyleri yaptı.

    yabancı sınırı varken ve bu kadar yüksek maaş alıyorken, eğer kiralık sözleşmesinden çıkabiliyorsak, çıkmamız gereken oyuncu. onun yerine, genç, gelecek sezonlar için gelişme kaydedebilecek bir oyuncunun yedek kulübesinde durmasını isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın