• 173
    din satanların vatanını, anasını, bacısını da satabileceğini çok net görmüş olduğumuz, halkın din satanlara verdiği pirimi canıyla ödediği olaydır. kimse bu durumdan kahramanlık çıkarmasın ve sadece ülkedeki beynini kullanmayıp hacıya, hocaya inanıp ülkesini satan insanlardan hesap sorsun. her allah diyenin peygamber diyenin peşinden gitmemeyi, beynini ve aklını kullanmayı öğrenmen gerektiğini anlatan mükemmel bir ders oldu türkiye cumhuriyeti halkına. gencecik insanlar canlarının, geride kalan çocukların acılarının sorumluları allah'ı pazarlayan istismarcılara destek veren, onlarca yıldır tüm uyarılara rağmen akıllanmayıp hala destek olan halkın boynundadır. kimse beni kandırdılar, yok alnı secde görüyordu, yok çocuk okutuyordu deyip işin içinden sıyrılamaz. geri zekalı olup inanmayacaktınız ki birileri sizi ve çocuklarınızı öldürmesin. bunu yapacak insanlar niye yaptı, şerefsizler, alçaklar demek yerine kafanı kullanıp bu tür adamları sivriltmeyeceksin türk halkı. bunu yapacak adam zaten şerefsizdir ve senin salaklığını gördüğü anda sonuna kadar istismar eder. şerefsiz adamlara yıllarca pirim verip sonra arkalarından küfür etmek bir halta yaramaz. sadece sen ölürsün, sömürülürsün ve acı çekersin.

    ikinci husus her halttan anlayan, kızını parayla satmayı düşünebilen, her türlü şark kurnazlığını çeviren, insanları yakmayı dahi savunan adamlar sonra gelip vay beni kandırdılar diye yakınıyorlar. pislik içinde yaşamayı tercih ettikçe, bilimi ve fenni yol gösterici olarak almadıkça, milli değerlerini aşağıladıkça, ırkçılık yaptıkça, tarihini ve dilini unuttukça daima bu olaylar başına gelecek. milletin karısının kızının giydiği kıyafet kadar dilini, tarihini öğrenmeye çalışsaydın, kendini çocuğunu bilimin ışığında yetiştirseydin bu acıları yaşamayacaktın.

    din ve ahlak satandan uzak dur türk halkı. bunları satan adam yarın senin bacını, karını, ananı, vatanını da satacaktır. hem de gözü kapalı şekilde ve hiçbir pişmanlık duymadan. ananı bacını birkaç tane istismarcıya satmak istemiyorsan beynini ve aklını kullanmayı öğren yoksa daha çok acılar çekebilirsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın