resim
Bernard Mensah
Takım:Al-Tai
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Gana
  • 72
    2015 senesinde atletico madrid'in 6 milyon euro yatırım yaptığı, potansiyel gördüğü futbolcudur.

    ben artık gerçekten sıkıldım elinde cetvelle falan çap ölçen insanlardan. nicklere bakıyorum, çoğu böyle nefret kusulacak anlarda yazan, normalde ortada olmayan tipler. bir kısmı da zaten hep böyle yazan tipler. kusura bakmayın, eleştiriyorsanız çatır çatır eleştirileceksiniz.

    atletico madrid'in kendisini satın almasını, yatırım yapıp potansiyel görmesini de geçiyorum. getafe'nin kendisini kiralayıp denemiş olmasını da. guimaraes'in sattığı oyuncuyu tekrar kiralayıp parlatmayı denemiş olmasını da. oyuncu belli ki henüz atletico'yu çarpan o potansiyelini gösterememiş. ülkemize yolu düşmüş bir futbolcu. kayseri rakiplerimizle oynarken oynayamadığında burada ah vah ediliyordu. bu sözlükte. evet.

    yahu herkes mi çapsız? diagne çapsız, rodriguez çapsız, mensah çapsız, fernando çapsız, donk çapsızdı, albayrak zaten çap 404 not found. siz misiniz be çap? yeter bıktım şu sözlükte 5 maçını bırakın bir doksan dakika izlemediği adama çap biçenlerden. engelle engelle bitmiyor da.

    hayır daha yeni anadolu'dan 9'a alıp 18'e adam sattık. üstüne adam 1.5 şampiyonluk yaşadı. yeter gerçekten bıktım ben bu izlemeden yapılan değerlendirmelerden. hayır izleyip de bunu yapıyorsanız daha kötü. izlediğinizi anlamıyorsunuz.

    mensah gayet potansiyelli, orta alandan topu hem sürerek hem de paslarla taşıyabilen, şut atabilen bir eleman. atletico madrid bu üzelliklerin hepsini iyi seviyeye çekebileceğini düşündü, yatırım yaptı. oyuncu o günden bugüne bir patlama gösteremedi. galatasaray'da bunu yapabilir mi? doğru elemanlarla yapabilir.

    kostas-babel'i forvete atabileceğimiz bir 4-4-2 formülü yaratırsak, ki emre mor transferi kotarılabilirse bu imkansız değil, top tutabilen, sağa sola devrilebilen adamlarla bol bol verkaç yapar, kısa mesafede atacağı paslarla asist yapar, şutlarıyla can yakar, deplasmanlarda da en az 3-4 maçta top sürerek yarattığı şansları görürüz.

    oyuncu bir banega değil. çapıyla alakalı değil bu. bambaşka bir tarza sahip. vallahi bıktım yeter. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın