resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Sivasspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 2762
    rotterdam hollanda doğumlu kant oyuncusu.

    bu arkadaş rotterdam'da doğmuş. 25 yaşına kadar galatasaray ile kulüp adını bilmekten öte derdi olmamış. gelmiş üç otuz paraya gelişme göstermiş ve emekliliği için para biriktirmeye karar vermiş bu doğrultuda da 27 yaşında arabistan'a gitmiş bir isim. şimdi bu arkadaştan kim ne vefası bekliyor? kim neden fenerbahçeye gittiği için üzülüyor anlamıyorum. altı üstü garry rodrigues. bu kulübün hamurunda, mayasında elde etitği destansı başarılarda adı var mı? yok. bakar keyfine.

    fatih hoca gibi yıllarını floryaya vermiş bir emektar giderse sırtını dönerse üzülürsünüz. ümit gibi, hasan gibi, hagi gibi, taffarel gibi bu kulüpte gerçekten simge olmuş isimler.

    rodrigues ne yapmışta simge olmuş. tamam iyi maçlar oynadı gol attı goller attırdı. o kadar. kardeşim bu işi yapmak için milyon € lar alıyor bu adamlar. tabi keyfine bakacak. sen 10 yıl çalıştığın iş yerinden daha iyi maaş veriyorlar diye x başka firmaya gidiyorsan bırakta nereye isterse oraya gitsin. bırakalım artık şu popüler kültür açlığını. iki günlük rodrigues'i efsane yapıp ne ağlandı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın