resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Sivasspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 2756
    önünde ona alan açacak bir forvet bulamadığı bir sistemde; sol açıkta oynadığında tek yaptığı topu sağına çekip vurmaya çalışmak olan futbolcu.

    sağ açıkta oynadığında çok daha etkili olabildiğini bütün sözlük olarak düşünüp yazıyorduk buraya, ancak suyun karşı tarafında da “buraya keyif almaya geldim” diyen, cv’sinde premier lig şampiyonluğunda direk 11 oynamak olan bir sağ açık var. moses’ın oynamadığı ve puan kaybedilen her maçta fatura moses’ın yokluğuna ve ersun yanala kesileceği için ben moses’ın sağ açıkta formasının garanti olduğunu düşünüyorum. çünkü sol açık oynadığı maçlarda koca bir kara delikti bu sezon.

    garry ise önünde vedat gibi duvar olabilen, top indirebilen ancak benim gördüğüm kadarıyla; alan boşaltmak, stoperi etrafında sürüklemek, ters ayaklı kanat oyuncusuna ceza sahası içerisinde koridor yaratmak gibi özelliklerde eksikliği bulunan bir futbolcuyla oynayacak.

    garry’nin sol açık oynadığı maçlarda performansını maksimize edebilecek forvette olması gereken özellikler de tam olarak vedatta eksik olan özellikler. ki bu özellikleri seçkin seviyede bünyesinde barındıran gomis ile oynadığında görmüştük garry’nin en yüksek performansını.

    dolayısıyla benim görüşüm, garry rodrigues’in sol açık oynadığı maçlarda çok verimli olamayacağı yönünde.

    ha bir de, ben kendisini sevmiştim. fenerbahçe’ye gelmesi beni biraz üzdü, ama herkes kendine yakışanı yapıyor.

    bu sene ali sami yen’de serdar ve garry (belki de n’diaye) ile sahaya çıkacak fenerbahçe.

    yani tribünlerde her zaman konuşulan “abi bizim x sezonu takımı mı daha iyiydi, bu sezonki takım mı?” sorusunu, 2017-2018 sezonu galatasaray kadrosu özelinde kısmen cevaplandıran bir takım göreceğiz karşımızda.

    comolli teyze beybi, transfer listolar da tombiktoymuş.

    https://images.app.goo.gl/7j3bA13V7JSF7Nnc7
App Store'dan indirin Google Play'den alın