• 155
    ismini taşıyabileceği bir başka takıma gitmesiyle sevindiren oyuncu. oklahoma'da 11 sezon boyunca "gök görültüsü" oldu, boyalı alana her ani girişiyle kıvılcımlar çıkardı, titretti ve korkuttu . artık houstan'da "roket" olup modern basketbol kisvesi altında ortaya çıkan içi boş bulut adamların içinden bir bir geçme zamanı.

    takasa gelecek olursak...

    herkesin binlerce kilometre öteden her şeyle ilgili bilgisi ve haberi var da neden takasın başrolleri westbrook'la james harden uzun yıllardır görüşmüyorlar, konuşmuyorlar ve takas onların haberi olmadan gerçekleşmiş muamelesi yapılıyor anlamıyorum. he canım kavga edecekler, he canım topu paylaşamayacaklar ve bunu siz görüyorsunuz ama takım çalışanları asla bilmiyor, bu iki yakın arkadaş da kesinlikle görmüyor. bir hülyaya dalmışlar.. aynı suda iki kere yıkanmaya çalışıyorlar.. bu daha önce yürütememiş iki eski sevgilinin hikayesi değil. kaldı ki russell, -şut ve savunma gibi kusurlarını bir kenara bırakırsak- dennis schroder'e bile oldukça top bırakan, bütün takımı besleyen, yöneten, ayağa kaldıran, sahiplenen ,gerektiğinde paul george gibi alfa taklidi yapan beta bir karaktere bile oyun hakimiyetini veren bir adam.

    oklahoma'dayken harden da, russell ve kevin durant'in seviyesinin gerisindeydi ve o ortamda bilmem kaçıncı tercih olarak devam edip sonunda bir süperstara evrilmesi mümkün değildi. hedefleri vardı, farklı bir yol çizdi ve sonunda bu yeni çift süperstarlı sistemde birlikte savaşmayı tercih ettiler, nba'in en itici gözüken en yırtıcı ikilisi bu adamlar şu an. bence olay birbirleriyle nasıl oynayacakları değil, etraflarındaki parçaların nasıl şekilleneceği.
App Store'dan indirin Google Play'den alın