• 39
    az önce ailecek fanatik'in yazdığı takım kadrosunu gördüm. şimdi diyorum ki '' beyaz takım'ın gururu ile oynayacaklar.''
    hakikaten öyle ama. beyaz takımı toka'ya emanet ettik ama transfer politikasında patlamış bulunuyor kendisi. descendants of metin oktay takımı galatasaray sözlük adına çıkartılabilecek en güçlü takımı çıkarmış neredeyse. ben açık söylüyorum, bu maça çıkmasın beyaz takımım.
    takımım derken yanlışlık olmasın o noktada. beyaz takım yani demek istediğim şey.

    neyse, ben yineliyorum, bu maçta iki takım arasında dağlar kadar fark var. gol atamadan, atsa bile büyük bir farka engel olamayarak kaybeder beyaz takım. fakat burada sorulması gereken şey; '' descendants of metin oktay takımının yaptığı şey ne kadar doğru?'' peki bu doğruysa o takımın adı niye hala aynı. bildiğin rotasyon ayağına takımı baştan aşağıya boyamış ailecek fanatik. bir zamanlar o takıma kupa kazandıran kaleci bendim. şimdi ne çabuk unutuldu o günler? şimdi ne çabuk unuttu beni taraftar. fair play yalanmış. dostluk yalanmış. iki maç üst üste oynadığım günler yalanmış. metin oktay'ın torunları takımına kazandırılan kupadaki emeğim yalanmış.

    ayıptır yahu. beyaz takım'ın bir gururu var. ayıptır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın