• 7004
    galatasaray'ı izlemeyi, desteklemeyi bırakmak için çok kolay karar alabilen taraftarlar, taraftarlarımız.

    x gelirse takımı bir daha izlemem, galatasaraylılığımı askıya alırım, y olursa forma almam, kombine bırakırım, z gönderilirse bir daha takımı desteklemem vb.

    sizi bilmem ama ben, 3 yaşında babamın omzunda ali sami yen'de desteklemeye başladığım galatasaray'ımızı, bir futbolcu, bir karar yüzünden desteklemeyi bırakmam. kendimi bildiğimden beri galatasaray 100 maç oynadıysa 90'ını izlemişimdir. o 10 maç da, kötü gün, özel gün, tvsizlik veya toteme kurban gitmiştir. askerlik yaptığım küçük denizci birliğine digiturk bağlatıp tüm maçları izledim, efsane 2006 16 dk şampiyonluğunu askerde yaşadım ben.

    özetle bana göre galatasaray sevgisi, kişilere, kişilerin aldığı kararlara göre sevilecek ve sevmeyi bırakılacak bir sevgi değil.. özhan canaydın dönemi de destekledim, baliç geldi gs-fb maçına gittim*, dursun özbek geldi forma aldım, bileklik aldım, fatih terim gönderildi her maçı yine izledim, fatih terim geldi yine izliyorum.

    arda turan'dan en az sizin kadar nefret ediyorum.. ama arda turan gelirse de benim galatasaray sevgim için tek fark, takımda nefret ettiğim 1 futbolcu olacak.. ama ben her maç galatasaray'ı izlemeye, desteklemeye devam edeceğim, elimden geldiğince forma alacağım. ben çünkü galatasaray iyi olsun istiyorum, kişiler değil.

    bu demek değil arda'nın gelmesine veya farklı bir karar alınmasına karşı çıkılmasın, tepki verilmesin. ama o karar ne yazık ki herşeye rağmen alınırsa, galatasaray'dan vazgeçmek anlamsız geliyor bana.. belki içinizden bazıları, bu olmasın diye aslında yapmayacağı bir şeyi dile getiriyor.. öyle olsa bile yanlış geliyor bana.. ben hiçbir koşulda galatasaray'ı desteklemeyi bırakmam, bunu aklıma bile getirmem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın