resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2553
    dursun ozbek'ten olumune tiksinen bir insan olarak soyluyorum, mustafa cengiz baskanimin asil sinavi simdi basliyor. ekonomik acidan kotu, ama sportif acisindan iyi bir kadro almistir yani iki mirastan biri en azindan surdurulebilir bir durumdaydi. dursun ozbek'in son sezon yaptigi transfer hamleleri mali acidan rezalet, sportif acidan ise dogru bir kadroydu.

    bu kadro da iki sene ust uste sampiyon oldu, takimin ekonomik olarak da iyi yerlere gelmesi saglandi. iste asil sinav bu noktada basliyor diye simdi soyluyorum. bir miras vardi ve o yendi, o kadrodaki iskeleti yavas yavas dagittik ki bir kismina suyun otek yakasi atladi. bundan sonrasi icin bu mirasin surdurulebilir hale getirilmesi lazim ki yaptiklari sozlesmeler ve transferlerle bence kesinlikle bu konuda harika bir sinav veriyorlar. maas butcesini asagiya cekmeleri, bonserviste kurusun bile pesine dusmeleri sayesinde galatasaray goreceksiniz ileride sampiyon olamazsa ekonomik darbogaza girer noktasindan cikacaktir. hatta belki de cikmistir.

    hocayla olan uyumu, arada yaptigi gaflar, sen ben gibi bir taraftar gibi davraniyor bazen. ama asla koltugun agirligindan da taviz vermiyor. yeri geldi mi lafi gedigine oturtuyor. camiasini gayet iyi temsil ediyor. zaten en sevmedigim laf cengiz hakkinda kulube yakismiyor lafi. devlet terbiyesi almis arkadas bu adam, devletten yetismis. fikret orman, yali cocugu camialarina yakisiyor bizimki siveli konusuyor diye yakismiyor. guluyorum sadece.

    bugun de liseci zihniyete karsi zaferini kazanacaktir insallah mahkemede. hatasiz kuldur demiyorum ozellikle gecen sene forvet olayinda rezalet is cikardi ama simdiye kadar da genelde basarili buluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın