resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2443
    beşiktaşta olsa çine 30m euroya satılabilecek forvet çünkü adamlar bas bas bağırmıyor benim oyuncum satılık diye. tabi taraftarları da sabah akşam saydırmıyor bu tarz transfer aşamasındaki oyuncusuna. tok satıcı oldukları için yüksek meblağlara oyuncu satabiliyorlar.

    biz ise adamı daha alırken yazın satacağımızı ilan ettik resmen. bütün sezon konuşuldu yazın araplara satılacak diye. araplar da artık inceliyorlar, bizim ffp kıskacında olduğumuzun farkındalar ve olabildiğince ağırdan alıyorlar.

    ligin gelmiş geçmiş en fazla gol atan yabancı futbolcusunu resmen istediğimiz fiyata satamıyoruz. düzgün bir stratejimiz olsa, bırak arap, çin ligini , premier ligin orta alt grup bir takımına bile iyi bir menajer çalışmasıyla, çok güzel paralara okutabilirdik. şahsen 15m civarı bir paraya gider diyordum ama bu yönetim bu işi beceremeyecek gibi hissediyorum.

    yapılması gereken çıkıp diagne bizim kontratlı oyuncumuz, gol kralı, kendisinden çok memnununuz. iyi bir kamp döneminden sonra çok daha iyi bir performans sergileyeceğinden eminiz ve satmak gibi bir düşüncemiz yok dersin. el altından yürütürsün işi. böyle malını pazara çıkarıp acil satılık etiketi koyarsan alıcı da sömürür seni. elif elmas için konuşulan rakamlara bakıyorum. bir de bizim yapamadığımız pazarlamaya.. sonra eleştirince de liseci oluyoruz..

    ne diyelim, umalım da bizim için en hayırlı şekilde sonlansın bu transfer mevzusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın